Isolering

isolasjon

Det er gummipakning i bunn av garasjeporten. Det garanterer termisk isolasjon under garasjeporten og eliminerer ujevnheter i gulvet.

Presisjon

Garasjeporter

Presis og rask overføring av wire i den horisontale posisjon er sikret med en ståltrinse.

 

Klemsikre

Fingertipp

Alle våre garasjeporter leveres med fingerbeskyttelse.

Godkjent!

sertifikat

Våre garasjeporter produseres i henhold til den Europeiske EN 13241-1 normen.

Aktuelt

Rekkegarasjer

Voksen Grenda 8

Garasjeportmannen har montert 37 garasjeporter på Røa.

Garasjeportene med fronten Groove i antrasitt.

De fleste er levert med DoorMax portåpner.

Garasjeport lakkert med RAL farger

Cassette RAL 3009 falurød 11Med våre garasjeporter kan man velge blant et stort utvalg av farger fra RAL-skalaen! Dette lar deg tilpasse garasjeporten med fasaden på huset eller noen av dets element.

Det brukes kun høykvalitets akryllakk på garasjeport, som er svært motstandsdyktig mot alle værforhold. Takket være den fabrikklakkerte garasjeporten beholdes fargeekthet i mange år.

Alle våre garasjeporter kan lakkeres med RAL farge.

Nye muligheter for gamle garasjer med vippeport.

Sundby web
Mange tror det
ikke er mulig å bytte garasjeporter når det er lav takhøyde, men det finnes garasjeporter på markedet som krever kun 6 cm høyde over portåpningen. Disse garasjeporter må ha portåpner, med de fleste som investerer i nye garasjeporter velger som oftest å få den levert med portåpner. Ved å bytte ut de gamle vippeportene så får man også som regel bredere kjørebredde fordi skinnesystemet blir montert innenfor veggen og ikke i åpningen, noen velger samtidig å lage åpningen bredere når det er plass. De fleste garasjeporter som er i salg krever kun 10c
m på hver side av portåpningen for skinnesystemet. Garasjeporter kan leveres med flere forskjellige fronter og en rekke forskjellige tre imitasjoner, eller de kan bli lakkert i en farge som passer til huset. For de som ikke har plass til portåpner så finnes det et skinnesystem som trenger kun 7cm. Begge disse løsningene kan bli utstyrt med gangdør. Det finnes også en rekke vindusløsninger til garasjeporter, en annen ting som det har begynt å bli interesse for er dekor i rustfritt stål.

Garasjeport med smårutete vinduer

001 Cassett med vinduVi leverer garasjeporter med smårutete vinduer som passer til hus bygget i gammel stil eller om man trenger en garasjeport som skal være på en bondegård.Det er garasjeport av typen Cassette som passer best sammen med smårutede vinduer.

Treimitasjon på garasjeporter

Groove laminert
Garasjeporter med trefarger har begynt å bli populært igjen og går tilbake til naturlig design. Laminering med treimitasjon i gylden eik, mørk eik, mahogni og grønne eik er påført under produksjon panelet og det sikrer likhet og kompakt utseende.
Som den første garasjeport leverandøren i Norge kan vi tilbyr et utvidet spekter med treimitasjon lagt på med folieteknologien backing-panel. Ved hjelp av denne teknologien kan vi tilby et fleksibel spekter av imitasjon i henhold til markedets endringer. Foreløpig har vi mer enn 36 treimitasjon og 26 fargerfolier, noe som sikrer garasjeporter nøyaktig fargematchende med dører og vinduer. Folieteknologien backing-panel kan kun utføres på glatte paneler for garasjeporter, og ikke på paneler med Woodgrain struktur. Det benyttes kun høyeste kvalitet UV-blokkerende film fra den kjente tyske produsenter Renolit Hornschuch. Slike filmer har god fargestabilitet, er motstandsdyktig mot alle værforhold og garasjeporter får lang levetid.
produkter_knapp_off galleri_knapp brosjyrer_knapp kontakt_knapp2

Copyright © Garasjeportmannen AS 2015. All Rights Reserved.