RAL-farger


Alle porter kan leveres i ønsket farge etter RAL-skalaen:

Garasjeporter i RAL-farger

Laminering - RAL farger

::::::::::::::::::::::::::::::::::::Treimitasjon

 laminert_vindusrammeGarasjeporter med trefarger har begynt å bli populært igjen og går tilbake til naturlig design. Laminering med treimitasjon i gylden eik, mørk eik, mahogni og grønne eik er påført under produksjon panelet og det sikrer likhet og kompakt utseende.

Som den første garasjeport leverandøren i Norge kan vi tilbyr et utvidet spekter med treimitasjon lagt på med folieteknologien backing-panel. Ved hjelp av denne teknologien kan vi tilby et fleksibel spekter av imitasjon i henhold til markedets endringer. Foreløpig har vi mer enn 30 treimitasjon og 19 fargerfolier, noe som sikrer nøyaktig fargematchende med dører og vinduer. Folieteknologien backing-panel kan kun utføres på glatte paneler, og ikke på paneler med Woodgrain struktur. Det benyttes kun høyeste kvalitet UV-blokkerende film fra den kjente tyske produsenter Renolit Hornschuch. Slike filmer har god fargestabilitet, er motstandsdyktig mot alle værforhold og har lang levetid.

 

laminert_garasjeportlaminert_vrider

 

 

tredekor

 

RAL farge
Med fargetilpassning kan man velge fra nesten tre tusen farger! Dette lar deg nøyaktig tilpasse garasjeporten med fasaden på huset eller noen av dets element. Det bruker kun høykvalitets akryl lakk, som er svært motstandsdyktig mot alle værforhold. Takket være de lakkerte garasjeportene beholdes fargeekthet i mange år.

 

 


produkter_knapp_off galleri_knapp brosjyrer_knapp kontakt_knapp2

Copyright © Garasjeportmannen AS 2015. All Rights Reserved.